Долучайтесь до проекту “SMART ГРОМАДА - СТВОРЮЄМО РАЗОМ!”

Долучайтесь до проекту “SMART ГРОМАДА - СТВОРЮЄМО РАЗОМ!” та не втрачайте свій шанс створити сучасну модель управління в своїй громаді на засадах передових знань та впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, для створення комфортного середовища, підвищенні якості послуг, прозорості та відкритості влади, партнерства з бізнесом, активізації участі мешканців у процесах розвитку громад України та формуванні нової політики.

До кінця реєстрації щодо участі в проекті залишилось 2 дні!!! Анкети учасника приймаються до 03 листопада 2017 року до 23:00 години!!!

Докладну інформацію про проект можна дізнатись на сайті www.aisdre.com в розділі “Проекти/Що реалізуються” або за посиланням:

Заповнити анкету учасника можна безпосередньо на сайті www.aisdre.com за посиланням “Зареєструватись” або подати її шляхом надсилання на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (можна скачати з сайту www.aisdre.com за посиланням “Зареєструватись”).