РЕСУРСОЕФЕКТИВНІ ГРОМАДИ ТА ІНВЕСТИЦІЇ: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА З МІСЦЕВИМИ ОРГАНАМИ ВЛАДИ

В рамках реалізації проекту продовжується проведення вебінарів з громадами-учасниками. На сьогоднішній день ми разом працюємо над створенням повноцінно функціонуючих організаційно-виконавчих структур енергоменеджменту без більшення кількості персоналу. Для громад, які вже встигли підготувати необхідну інформацію, виконується розрахунок лімітів, аналіз споживання та визначення базового рівня споживання ресурсів

за останні три роки, визначення енерговитратності та ефективності використання ресурсів по кожному об’єкту на 1 м2 та на1 людину, визначення ресурсозберігаючих заходів та пріоритетів за ними. І це не повний перелік заходів.
Хочемо подякувати громадам, які виявляють значну активність та оперативно надають необхідну інформацію для реалізації проекту! Це такі міста, як: Баштанка (Одеська область), Катеринопіль (Черкаська область), Кіцмань (Чернівецька область), Моршин, Броди (Львівська область), Торецьк, Дружківка, Білозерське (Донецька область), Василівка, Пологи (Запорізька область), Малин (Житомирська область), смт Петрове (Кіровоградська область).
Робота продовжується!
#енергозбереження#енергоефективність