Старт веб-сервісу Поіменне голосування депутатів Тетіївської ОТГ

Серія успішних запусків “розумних” веб-сервісів у межах проекту “Смарт Громада - Створюємо разом” продовжується.

Сьогодні розкажемо устами Тетіївська міська рада про старт Поіменного голосування для їхньої громади http://pg.tetiivmiskrada.gov.ua/uk

➡️⏩Сервіс поіменного голосування дозволяє висвітлювати діяльність депутатів ОТГ. Кожен житель громади може побачити скільки депутатів проголосувало за кожне з питань, що включені до порядку денного та хто конкретно голосував, а також можна ознайомитися з активністю діяльності депутатів.

➡️⏩ Поіменне голосування має у своєму функціоналі можливість прикріпити до кожного питання з порядку денного проекти рішення сесії, що надає можливість кожному громадянину ознайомитися з питанням, яке його цікавить. Наприклад, коли на сесію виносяться питання по земельних відносинах, то житель громади може зайти на сторінку сервісу, переглянути чи включене його питання у порядок денний та завантажити проект рішення для ознайомлення. Після того як сесія відбудеться він може ознайомитися: хто з депутатів проголосував “за”, хто “проти” чи “утримався”.

 

До впровадження цього сервісу результати голосування та рішення сесії розміщалися у відповідних розділах на офіційному сайті Тетіївської міської ради. Оскільки, результати голосування і рішення сесії знаходилися у різних вкладках їх не завжди було зручно знаходити.

? Після введення веб-сервісу для мешканців громади стало значно простіше шукати інформацію по питанням та прийнятим рішенням сесії, а також можливість спостерігати активність депутатів, яких вони обирали.

Ще раз вітаємо Тетіївську міську об'єднану територіальну громаду з запуском ?️Поіменного голосування та бажаємо Користі від його використання.

#Смартгромадастворюєморазом #Поіменнеголосування#ТетіївськаОТГ #Історіїуспіху