ЄДИНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ ДЛЯ СМАРТ ГРОМАДИ

Інвестиції є основою для розвитку економіки, окремих її галузей та підприємств України. На сьогодні від ефективності інвестиційної політики залежить стан виробництва, положення і рівень технічної оснащеності основних фондів підприємств, можливості структурної перебудови економіки, рішення соціальних і екологічних проблем кожної громади.

Інвестиційна діяльність - це прогресивна сила розвитку суспільства, це передусім соціальний, економічний та культурний розвиток громад, це можливість для громад розширити інвестиційні можливості.

Тому Агенцією інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності в рамках реалізації проекту “SMART ГРОМАДА - СТВОРЮЄМО РАЗОМ!” було проведено низку вебінарів на тему “SMART ГРОМАДА - ІНВЕСТИЦІЙНО ПРИВАБЛИВА ГРОМАДА”, результатом яких стало впровадження інвестиційних порталів в громадах, які беруть участь в проекті. Зокрема, інвестиційний портал було впроваджено в Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді Чернігівської області, головним пріоритетом для якої є економічний, соціальний, культурний розвиток своєї громади, покращення життя кожного її мешканця:

“Чому ми дбаємо про свою громаду? Тому що впевнені саме за сучасним селом майбутнє України.

Саме для забезпечення якісних, безпечних та комфортних умов проживання мешканцям сіл ми об’єдналися в єдину велику громаду. Наша Михайло-Коцюбинська об’єднана громада налічує понад 8500 мешканців та поєднала 19 сіл та селище.

Ми ремонтуємо дороги та створюємо сучасні умови для навчання діточок, дбаємо про навколишнє середовище, очищуючи джерела природних водойм та облаштовуючи місця відпочинку. Будуємо вуличне освітлення та нові дитячі садочки.

Ми розуміємо, що в сучасних умовах важливого значення набуває інвестиційна діяльність. Саме залучення інвестицій в громаду здійснить зрушення в економіці.

З цією метою разом з фахівцями та експертами Агенції інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності, в рамках реалізації проекту SMART ГРОМАДА - СТВОРЮЄМО РАЗОМ, створено Єдиний інформаційний інвестиційний портал Михайло-Коцюбинської ОТГ.

Структура порталу та його наповнення направлені на оперативне вирішення всіх інвестиційних питань від проекту до інвестора. За допомогою цього інноваційного продукту маємо наміри привабити бізнес у громаду.

Ми покладаємо великі надії на наші починання та впевнені що за допомогою цього інформаційного інвестиційного порталу Михайло-Коцюбинської ОТГ здійснено всі свої задуми”.

http://investmyhailokocubynska.bissoft.org/uk